Тривожно оком місяць водить, Пасльонові вогні шука, Де гамірно, де гість приходить, Він дім за домом огляда. І так не хочеться дрімоти, Не хочеться, щоб гриви хмар Призупинялися в галопі, А під мостом – втопився пар. Я можу бути мовчазною, Секунли вмію берегти, Але сьогодні не такою Мене побачить поводир. Усе стрімкіше їдуть ночі. Перед очима – смуги фар. Уже не вийде просто змовчать: Слова підказує зима.
|