Зорі падають на вітер і у безвість кануть. Наші силуети тануть. Ми - розкриті квіти. Нам непросто втамувати безкінечну спрагу. Не розіб’єте ватагу об надійні ґрати! Бо надійнішим є поклик, що єднає в пісні зверхність суджень, звуки грізні і найтонший дотик.
|