про вибір...
На кожному кроці,
Щодня, щохвилини
Робити свій вибір
–
Це доля людини.
Між чорним і
білим,
Між добрим і
злим,
Між бідним й
багатим,
Великим й малим…
То серцем, то
розумом
Ми вибираєм.
То думаєм довго,
А то не зважаєм…
Синиця в руках,
Журавель десь у
небі –
І знову дилему
Вирішувать треба.
Я розумом міряла
Й мала синицю,
А серце мовчало
Й терпіло ту
птицю.
Маленька,
гарненька,
Але щось не те…
І серце так
гупає,
Наче пусте…
На волю пустила.
Хай вільно літає.
…а може хтось в
світі
Її вже чекає?
Я ж краще самотності
Келих осушу,
Послухаю серце,
Послухаю душу.
Хай краще із неба
У променях сонця
Мені журавель мій
Всміхнеться в
віконце.
Потішуся краще
Його вільним
летом,
Хай навіть буде
Недосяжно
далеким.
Хай просто БУДЕ –
І я цим вже
щаслива,
Натхнення без меж
І емоції злива.
Я знаю: в долоню
Не помістиш
любов.
Летить журавель –
Посміхаюся знов.
Тепер я вже знаю
Чого саме хочу:
Хай в небі
крильми
Моє щастя
тріпоче.
Бо краще сама,
А ніж буду будь з
ким –
Душа карбувала
Рядком золотим.
Я ж вибір
зробила:
Синицю – на волю,
Чекать журавля –
Така моя доля!
Додав: ternopolyanka (30.04.2010)
| Автор: © Тетяна Барвінська
Розміщено на сторінці : Барвінська Тетяна
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2439 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 9
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.