Тонкі простирадла в квіткових узорах
розстелене ліжко чекає на нас.
На дні у бокалі сонячні грони
прикриті фіранки щоб промінь погас.
Волосся в контрасті на світлому фоні
і вже неприступності знята чадра ,
до бархату шкіри торкнуться долоні
прелюдій кохання безмежності гра.
Несе нас на хвилях кохання шаланда
розгойдує й крутить далеко ще штиль ,
ще й приcмак суниці що має помада
по морі кохання добавить нам миль.
Без відліку часу згубили реальність
затихли з довкілля всі інші шуми.
Злилися бажання й фантазій безкарність .
І в цій насолоді потонемо ми….
21.07.08
|