Не сподівався, що ти, Олексію, розмістиш це відео на "Анумо"... Мені приємно було згадати чудові миттєвості нашої поїздки до Кременчука. Дякую тобі, Друже...
Дуже вдало і точно ти, Олексію, сказав, бо саме такі відчуття по відношенню до сайту ніколи не залишають і мене. Без перебільшення і пафосу можу сказати, що "Анумо" - невеличка та світла сторінка мого життя, саме завдяки сайту в мене побільшало в житті добрих і надійних друзів, заради котрих уже неодноразово доводилося жертвувати чимось власним...
Мені дуже сподобалися виступи дітей, їх ставлення до прекрасного світу поезії. Не сподівався, що в наш час є так багато молоді, котра закохана в поетичне слово. Дякую тобі, Ірино, за відгук.
Шкода, що Вікторія в першій строфі зробила дві суттєві помилки: Україно, мій чудовий краю, Ти мене красою полонив (не благословив) Голубої (не золотої) далі виднокраю В золоті благословенних нив... Все інше - дуже содобалося, сподіваюся, що й сам не розчарував слухачів... Дякую Вам, Алло.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")