ти поколов до крові руки (краса найбільше в колючках) немає болю? маєш муку добро вбачати в кулаках... чи то не мука, а здалося мені таке в твоїх словах? Торкнись не пелюсток - волосся... душа іще не в колючках....
Сусід ділянку добру має, сходив,троянди потоптав... Душа красот завжди бажає, ото ж топтав ,та ще й кричав. Від насолоди.чи від болю. Обляпав кров'ю всі стежки, але ж поніс в душі з собою, у згадках...Гострі колючки. Від нас самих щоб захищати, слабка та зброя-колючки... Вони ж не можуть покарати, тих хто все гладить...Пелюстки!
Забагато мені крові, Якийсь трилер вийшов в Вас: Монстри білі і бордові, А не рожі на показ. Я гублю ідею вірша, Рима - клас, по формі - п'ять, Але щось фонить, щось лишнє, Вибачте, не зміг сприйнять... 4.0. від Ніхто
Троянди вогник. як свіча, То обпече, а то зігріє. Чи знаєш ти про це, дівча. Що подарунку так радієш? Шипи колючі на стеблі - Болючі скалки у долонях. Від них і радощі. й жалі, І сивина в батьків на скронях... Троянди - проблемні квіти коли їх багато. Колючі, обпікають, а ось одна квітка троянди будь-якого кольору обов'язково зігріє... Це вже з власного досвіду.
"Добро хай буде з кулаками" - Дитятко спить догорілиць І руцями малими серденько ніжить і блажить - у малих долонях тримає міцно мить, той спогад, що у лоні мами був колись. А ти схилившись над очима Потроху сон крадеш і розумієш, що не має більшого добра аніж в твої руках(кулаках) твоє дитя. Хай коле колючками - трапає ніжками.
Гарний вірш. Натхнення вам і успіху.
Тримайте в кулаках любов, і коліть нею своїх ближніх. І вибачте, за невелике переосмислення(перенаправлення) вашого вірша. Але це суто моє особисте.
життя колюче як троянди і доля важка як сходинки вгору
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")