Таким теплим і мистецьким словом намальували Ви красу коханої особи. Читаючи , бачу Вас і оспівувану особу. Дуже сподобалося. Щиро дякую за чудовий ліричний вірш. Велике "5". З повагою Василь Шляхтич
Щиро, зрозуміло, мелодійно, не вірш - пісня! Залюбувався вашою дружиною і я, проте, не ревнуйте, бо куди мені до такого дбайливого чоловіка, яким являєтеся ви. Заздрю ранковій свіжості вашого почуття.
Бувають колискові (як побажання доброі ночі коханій людині), а у Вас, Олексію ("ранкова" - як ранкова ніжна пісня і побажання доброго ранку). Гарно так, ніжно, пісенно. Я аж замилувалася і позаздрила (по-доброму) тій жінці, що так дбайливо ставиться до неї чоловік. Якщо це не тільки у віршах, а й на ділі, то мої двійні компліменти!!!!!!!!
А у мене такий чоловік. Він, також, зранку любить "побалувати" мене горняточком кави. Я захоплююсь такими чоловіками. Ви, Олексію, молодець!!!!! А Ваша кохана, я так розумію, дуже щаслива. Щастя Вам і любові. Прекрасний вірш.
Хто колись говорив, що він - не лорд? (та ж лорд - Ніжності й Кохання) Але хто плиту після того, як кава збігла, мити буде????? І ще цей рядочок трохи насторожує мене, як читача:"Сяду тихо в кріслі не пом'явши сукні"... Чому це Ви сукню вирішили одягнути, Льош?
І як не згадати давній час ... А автора вже нема серед нас ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")