Він зовсім не різкий. Наоборот. Він доступно говорить, що вже не може так жити. Він, не кричить, не проклинає. Він відпускає і переступаючи через власний біль, прощається.......назавжди.
Ти птаха вільна, тож гуд-бай! Літай у мріях небесами.- якщо не мала бажання жити реаліями і бути з ліричним героєм, а постійно жила фантазіями про принца на білому коні. Автор це мав на увазі!
Цікава дискусія про героя...На думку автора наївність не сама гірша чеснота у людському характері...є набагато негативніші і нічого ...Не заважають жити з душевним комфортом!
То не чоловіча солідарність.... то відчуття першості чоловіка.... Ну щось на зразок: чоловіка Бог навіть першим створив... от! Та скажу Вам, що перший млинець переважно грудкою)))).... Так і з чоловіками)))))
Тамаро!Не переймайся ми більше жартуємо чим серйозно...Ці речі вирішуються не на сайті і не нами..Це просто чергова тема, завтра буде тема нової зустрічі, нового героя...Життя продовжується наше і наших ліричних героїв, які інколи живуть самі по собі і ми на них не впливаємо.Побачу, почую нову історію кохання, щось додумаю, щось прикрашу і нова тема! Але цікаво, ця тема зачепила...
Олексію, щось цей настрій на тебе не схожий. Так коротко і ясно... Напевно потрібно було герою добряче допекти... Щось не асоціюєшся ти у мене з такою різкістю... Щось біле та пухнасте - так... М-да. я тут навіть не знаю на чию сторону стати. По твоїх віршах бачу, що на такий крок тебе ще потрібно винудити... ну... це я так думаю.
Оксанко дякую за коментар!То мого ліричного героя так дістали....Чого тільки не скажуть люди в емоціях які постійно керують нами.А після "прощай" може бути через деякий час і "привіт"!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")