Красиво поєднав, Олексію, пору року з почуттями, аж і мені захотілося відчути на морозі тепло тіла близької людини, нехай навіть крізь шубу. А про "французькі поцілунки" довелося в доньки запитувать, бо вже й забув про такі... Хороший вірш, сподобався.
Можливо вся справа і в ліричному герої. Але, наскільки мені відомо з начитки, французький поцілок можна назвати яким завгодно, тільки не ніжним. Тому ні ліричним героєм, ні поцілунками Ви не прикриєтесь.Хіба - романтичною натурою, як каже Зоряна?
Романтична натура....Хай буде і так!Сперечатися не буду...А про те чи ніжний поцілунок "французький"чи ні також сперечатися не варто.Це справа відчуттів індивідуальних, хто як сприймає.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")