КОЛОРИТ, -у, ч. 1. Співвідношення фарб, кольорів за тоном, насиченісті, що створює певну єдність картини, фрески і т. ін. // Загальний характер забарвлення; співвідношення фарб, тон, що домінує в чомусь; колір, відтінок кольору. 2. перен. Сукупність особливостей, своєрідність, характерна особливість чого-небудь.
Вибачте, що вмішуюся у дискусію... Софійко, усе залежить від характеру людини. Ти не уявляєш сірі колорити, бо ти людина яскрава, велика мрійниця із багатою уявою і фантазією. Не здивуюся, коли ти скажеш, що частіше бачиш кольорові сни, ніж чорно-білі. Але у образотворчому мистецтві існує термін "сірий колорит". Я теж його уявляю, можливо, що останнім часом настрій такий, із "сірим колоритом"... Чорно-білі фотографії, графіка - ті ж колорити. Знайшла тут трішки... "Серый колорит - признак усталости культуры, "мутного" мирочувствия, пессимизма, не исключающего высокие эстетические запросы и гедонизм. В России многие художники, группировавшиеся вокруг журнала "Мир искусства", предпочитают серый колорит: Е. Лансере, А. Бенуа, О. Остроумова-Лебедева, А. Головина, И. Билибин. В таком же колорите выполнены многие работы В. Серова: "Ида Рубинштейн", портрет Гиршман, серия гуашей на античные темы.
Дякую Тамаро за коментар!Користуючись нагодою вітаю з святом!А з приводу колоритів, то кожний бачить те, що хоче бачити, а ми люди які мають відношення до творчості то взагалі...
Стою за Олексієм : 1 Він автор. 2 Своє бачення світу. 3 Він переживає і відчуває можливо не так як хтось інший. Не думайте що це чоловіча солідарність. Для мене критика св'ята справа. Вибачте пані Софійко.
Навіщо дискутувати, друзі? Вірш написаний конкретній людині - пані Надії, можливо Олексій навіть врахував при написанні її художні смаки, не знаю... Хотілося б просто почути її думку, але й так зрозуміло вже зараз, що вона буде тільки вдячна за увагу автора до неї.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")