Олексію, розмісти, будь ласка, поруч текст, бо люблю не тільки слухати, а й читати. Повір, що написане сприймається краще. Моторошно також стало від світлин із голодними дітьми, здається це вже трохи перебір, а не поєднання з текстом, не память, а якась страшилка. Проте, це лише моя власна думка.
Вікторе, фото страшні, бо люди відійшли від Бога...1933 рік знищені церкви, розстріляні священники і ось такий результат.Це тільки одна категорія страшних фото, їх багато, давніших і сучасних.Горе і плач по всій планеті не стихає.Дякую за коментар!Страшилка- я погоджуюся, фарби згустив, але від того що ми не будемо дивитися, заховаємо голову у пісок як страуси нам легше не буде.Ці фотки офіційно стоять на сайтах про голодомор, сучасні воєнні фото також.
Мене вразив текст аудіо файла, і тому у той момент( коли збирав відео) щоб підкреслити зміст я їх поставив.По суті все там правильно, можна не читати, не писати, не дивитися, але щоб не було повторення подібного треба закарбувати їх у пам'яті!Дякую за коментар!
Страуси голови у пісок не ховають. Це так люди придумали. Читав колись про це. Хороший монтаж. Мене вразили діти і дівчина зі зброєю. На мою думку перебору нема. Я взагалі рахую, що потрібно не про героїзм людей розказувати під час воєн, а про страхи які вони несуть. Про голод, смерть , знущання. Ато іноді як слухаю про героїзм, то і самому хочеться героєм стати.....тьху ,тьху. От так то.....блін, настрій катастрофічно падає. Доки це все буде продовжуватися?
Міша, думки розділилися...Це нормально, якби "сіре" і непомітне то промовчали б!А якщо є дискусія - це добре.Скільки людей, скільки смаків і думок...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")