Дякую, Алло!Це всього лише літературні герої...Але, взято з реального життя.Міста і села переповненні маленькими і великими романами, в силу різних причин люди не можуть бути офіційно разом.
Я побачила і відчула трагедію цієї людини. Кохання і зраду. Насолоду і біль. Як читач - аплодую, як дружина - засуджую. Та, чесно признатися, подобається мені цей Ваш ЛГ і вірш подобається!
Так, Олексію, цікавий сюжет у невеличкому за розміром вірші! А скільки неприхованих емоцій помістилося! Тут, спочатку: Не жона ти мені, не жона! Я частинка від іншої пари. І одразу оптимістичне закінчення: Не роздавить судилищ валун, І ми знову... На зустріч. В обійми. Дуже життєво, правда.
Дякую тобі за те що розумієш ЛГ, та і просто дякую, що читаєш!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")