це правда, Олексія і Віктора охопив смуток, що бачимо у творах. Можливо так діє передосінній місяць літа? завжди вважав осінь мудрою порою року ;) . Як і осінь життя - пора підводити підсумки і зобити те, що не встиг зробити у попередні роки...
Осінь- дивовижна пора року! Красива кольорами і інколи змушує задуматися, і провести паралелі з швидкоплинним життям людським.Інколи змушує уже збирати врожай, що виростив з весни по осінь, те й твоє...Дякую!
Незнання не знімає вини, я це знаю, але в даному випадку, або забув слова Єсеніна, або взагалі не знав.Дякую за коментар!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")