Дим тютюновий ,пожовклі фіранки
крутяться п’яні думки в голові.
Світять у вікна самотні світанки,
кава холодна й вино на столі.
В сірій кімнаті у світлі торшера ,
бачу недавній твій дивний портрет,
в рамці овальній богиня Венера,
фото де фоном бузковий букет.
Викрикну ім’я твоє мимоволі,
що відіб’ється із ехом від стін.
в відповідь тиша що ріже до болі,
мурахи по шкірі від цих перемін.
Я чудодійне шукатиму зілля,
відьми наварять гіркий еликсир,
щоб не кричати в ночі твоє ім’я
щоб панував в душі спокій і мир.
|