Я знов втікаю від жорстоких світів, вони ж біжать за мною, як собаки. Що далі? Падаю і відчуваю біль. Мене шматують. Я не можу встати. Уже й не хочу... Дикий біль і смерть. Вона схилилась наді мною, сива. Не забирає, дивиться на те, як я стаю крові' й думок місивом. Смерть знов мене приводить до межі та не дає вступити через неї, і за тією вічною межею вдихає в мене сили встати, сміятись, жити, йти, кохати, і падати, і знов вставати, йти до мети, перемагати, і програвати, і вмирати, і проростати... Безумство духу, вдих на повні груди і я встаю, оновлена життям. Вже не впаду - такого більш не буде. Не стопче більш ніхто. Я не сміття. Ти, смерте, мені істину відкрила і не боюся більше тебе я. Бо в мить як в твої очі подивилась я зрозуміла цінність всю ЖИТТЯ.
|