Я колись тобі подобалась. Може, навіть любив мене ти. Та скотилося сонце за обрій, Захопивши кохання в тенета. А світанків уже промайнуло... Та ні слова більш не сказавши, Все найкраще, що в мене було, Із тобою пішло назавжди. Але до сих пір пам’ятаю Твої сильні та ніжні руки, І від серця слова зізнАння, І палкі твої поцілунки. Я колись тобі подобалась. Може, навіть кохав мене ти. За своїм коханням, за обрій У твої лечу я тенета!
Як ніжно написаний цей вірш,а скільки почуттів.Браво поетеса.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")