Ви праві, Василю!Цей гріх, як ракова пухлина, поглинає наше суспільство. Це не тільки "євророзтління,"скоріше - "америкорозтління". Там вже навіть високі священники заявляють про законність цього гріхопадіння.Аж страшно робиться за майбутнє покоління!!!
В чому , безсумнівно Ви маєте рацію, що поширюється це явище доволі стрімко. Маємо бути напоготові, адже в першу чергу це відкрита небезпека для наших дітей і внуків.
Це явище досить давнє,воно сягає своїм корінням ще в античні часи.Мабуть,все залежить від виховання.Якщо дитина зростає в нормальній здоровій сім'ї,то і орієнтація у неї сформується правильна.Актуальний вірш,пане Василю. Звісно,не хочеться,щоб одностатеве кохання так відкрито пропагувалося.Адже психіка підлітків дуже вразлива,тому не відомо,як така відверта пропаганда може вплинути на їхній вибір.Часом молоді люди пробують щось нове просто з цікавості(бо це модно і актуально).Тому все ж таки варто не виносити такі делікатні питання на загал,дозволяючи подібні акції та заходи(про які йшлося на днях у новинах).
Болючу тему зачіпаєте, п.Василю! Наше життя не таке вже й тросте, як декому може здаватися. У природі присутні всі прояви інтимного життя, якщо мова йде саме про це, які прекрасно вживаються. Нас шокують такі відносини між людьми, але вони мають право на існування, інша справа рекламування і законність. Ми не маємо права їх судити.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")