Як би в цім світі що не мінялося, не тривало, не відбувалося, а є ще інше - вічне, незмінне й, мабуть, прекрасне. Вірш філософський та стрункий. Мені до вподоби. Рада була почитати, Василю.
Сьогодні перед нами виникає багато проблем, які людськими мірками просто не вирішуються. Це як мислення різними категоріями - скінчені множини і нескінчені.
Тут вирішальним фактором стає - вистояти, не вступити в колію "так - як всі" (що вказуватиме не на власну значимість, а навпаки - лище підкреслює власну безпорадність, як колективну так і особисту).
Хоч розумію, що висловлююся складно, надто багато абстрактного. Та все це через осінь
Так багато і правильно сказано до мене, мені лишилося перечитати коменти, як одне ціле з поезією. Варто. Варто встояти.))) Чудова філософська поезія, гарна форма викладу.
Так, хто вистоїть аж до кінця багато обіцяно: Переможцеві сісти Я дам на Моєму престолі зо Мною, як і Я переміг був, і з Отцем Своїм сів на престолі Його /Об.3:21/.
Є речі які час не лікує, а наближує і з їх наближенням відчуваєш тривогу: чи вже приготував себе для цієї зустрічі. Але весняні поривання додають відваги. Мабуть, через це і заглядання у безмежжя далі - корисне для нашого духовного приготування. Дякую вам, Ірино.
Дякую, пані Галино. Завжди радий бачити Вас на своїй сторінці і чути ваше добре слово.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")