Безхребетно якось, безхребетно. Поступом плазучим в нікуди… Я про спільне, брате. Не конкретне. Про широкий шлях, а не стежки. Не коректно, скажеш, не коректно Щоб афішувати ці думки. Стадно стало, брате. Справжнє пекло. Непомірно злобно, Навдибки. Марновірно нині. Супротивно. І лукаво зводяться мости. Все доступно, скрізь інформативно. Макро зводить мікро… А що ми ? Споживаймо видимість достатку ? На комфорт встановлюймо права ? Гладко, брате, стало. Дуже гладко. Де ж вона – духовна боротьба ?
|