ще вчора був
небесний птах
а нині так
немов не було
ні щирих слів
ні почуттів
все
промайнуло
а зранку дощ
у грудях щось
щось
заболіло
хай пощемить
хай ще на мить
те що
минуло
мій добрий бог
допоки вдвох
бо завтра
хмуро
лиш сірий день
лишень
лишень
вороже дуло
ще вчора був
небесний птах
а нині так
немов не було…
|