Перевелися зими кволі,
Злі перевіяли вітри.
І тільки зорі, тільки зорі
Не всі попадали згори.
Далеко сонце не в зеніті,
Сусідські докучають пси,
А так хотілося трембіти,
Небесні чути голоси.
Колишнє – постать величава,
Забуте – слава і стежки.
Не вимальовує уява
Дитинства милі береги.
Усе минається на світі.
Здобути- втратити-піти…
Сьогодні надто є не світлі
Примхливо плетені рядки.
19.02.18
|