Зітру сльозу і баю баю...... а де дух, що рве до бою? Попри все- дуже гарно переданий душевний стан.Це, нече замальовочка звучить -ескіз до серйозної картини, де і кульмінаціїї і оптимістичний фінал.Успіху!
Клас 5.0., але мені чомусь хотілося б якоїсь останньої фрази... На кшталт: Реальність – зла ! А чим підсолодити ? Де ті слова, Де ті блаженні миті ? Які б змогли...
Омріяний мій краю... Зітру сльозу, Зітхну, і... баю, баю. Себе гризу... Нема коли...
Нічого від Вас не втаїш... У першому варіанті так і було. Потім був ще варіант "і... споглядаю". Але "...баю, баю" , якби акцентує увагу на іронії написаного.
"дяди, спят и тети, все вокруг спать должны... Но не на работе..." - нагадало це Ваше "баю, баю". спи країно засипай, буде сон і буде рай, свого серденька не край, ми крадемо, баю, бай... - отака нині реалія-колискова від влади. За іронію і поезію -5.
Усім подяка і уклін. І, звісно, ще... солодких снів.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")