Панове, згляньтеся, hop-stop!
В пернатих показне – не дзьоб.
І не пухнастість його крил,
Якби і тужився щосил.
Не те, як скаче по гілках,
Чи що тримає в пазурах.
І навіть не яйце-райце,
Якщо він, зрештою, знесе.
Бо, може, він і не літун,
А лише птиця-говорун.
Не те, не те…Усе – не те.
Є визначальне й головне.
…………………………..
Пізнаймо птаха у польоті,
Не при посадці чи на зльоті.
Бо хвацькість тут і в горобця,
Та не орлина висота…
То ж як виносите вердикт,
Своє фільтруйте чик-чирик.
Бо як злетить він часом ввись,
Щоб вам не капнув десь-колись.
Дуже влучно з підтекстом подано...ПОгоджуюся, Василю, що критика і критканство- дві різні речі. Скажу так: все має бути побудоване на плтаформі любові і дійсного бажання допомогти у зростанні іншому. Тонко відчуваєте, Василю.Гарний вірш.
Критика - то ціле мистецтво. Правильно, гідно її сприйняти - теж. Уже багаторазово на сайті йшлося про ці проблеми, тож не хочеться надто заглиблюватися в них, щоб не переливати й надалі з пустого в порожнє. Я особисто вважаю, що зауваження треба робити, звісно ж, зі знанням справи, мудро, з бажанням допомогти людині, підштовхнути її до вдосконалення своєї майстерності, а реагувати на критику варто стримано, розумно, з пошаною до її суб'єкта. Час перемеле дрібниці, все покаже, всіх розсудить, а за ним і вічність. Усім бажаю любові та взаємопорозуміння. Вам, пане Василю, - натхнення, творчої наснаги, успіхів!
Ого...що сказано - то влучно! Аби ще й Вам не було скучно! Добалю я своє словечко! Ховаєм голочку в яєчко, Яєчко в качку, качку в зая Нехай хто спробує - спіймає! І інших нічого колоти Тим більше тих, хто є навпроти...
Гарно написано і зрозуміло. Є різні вчителі, є різні учні. Можна лише побажати щоб всім нам попадалися хороші вчителі, а ми були для них хорошими учнями)))) 5!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")