Привіт, земляче !
Лист отримав. Як завше скромно, три рядки. В яких відчув присутність рими…
Жартую. Вибач. Такий є. Питаєш, як пасу отару, Чи є посильними труди. Мабуть, невдало, бо кошару Часто навідують вовки. А ще запитуєш про треби*. Звів все до хліба і води. Беру, мій брате, приклад з тебе. Твої сповідую шляхи. Бачу, цікавить товариство, В якім не відаю нужди. Усе сімейство норовисте: Бажання, домисли, думки. Даруй, бо мушу йти на варту (Гріхів прополюю ряди). Не твого, друже, я ще гарту. Багато слів…
Не осуди.
22.02.12
* треби - насушні потреби людини.
|