ДО МАЛЕНЬКИХ ДІТОК, У РІДНЕНЬКИЙ КРАЙ, КОЖЕН РІК ПРИХОДИТЬ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ. ВІН СІДАЄ В САНКИ ВІЗЬМЕ БАТІЖОК, ТРУСИТЬ БОРОДОЮ І ЛЕТИТЬ СНІЖОК.. ДЕ СЛУХНЯНІ ДІТИ- ВІДКРИВА ВІКОНЦЕ, ЩОБ СОН НЕ ЗЛЯКАТИ Й НЕ ЗБУДИТИ СОНЦЕ. ПІД ПОДУШКУ СИПЛЕ З ТОРБИ ПОДАРУНКИ: ІГРАШКИ,ЦУКЕРКИ, І ВСЯКІ ПАКУНКИ. А ХТО НЕ СЛУХНЯНИЙ- ТОЙ ЧАСУ НЕ ГАЙ, БО ВЖЕ У ДОРОЗІ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ.
п.Анно, гарнесенький віршик.Впевнена щO і Миколаєві і дiткам він дуже сподобається.До душі припав і мені, а тому 5+ Ось у цьому рядочку " І ВСЯК(І )ПАКУНКИ."- НАГОЛОС НА І . МОЖЕ ЩОСь ТАКОГО, ЯК ЗОЛОТІ ПАКУНКИ, АБО ДОРОГІ ПАКУНКИ, АБО ІГРАШKИ Й ПАКУНКИ. ЦЕ НА ВАШ РОЗГЛЯД.ДЯКУЮ ЗА ЧУДОВІ РЯДОЧКИ ДЛЯ МАЛЯТ.
Щиро дякую всім хто коментував вірш "Савятий Миколай"і тим хто поставив високі оцінки за цей вірш. Я не завжди маю можливімсть відповісти Вам , тому ще раЗ Щиро дякую !!! НЕхай святий Миколай принесе у кожен Ваш дім такий подарунок,на який Ви навіть не сподівались ,але завжли його бажаєте отримати.Щастя Вам усім ,і Святого Миколая в допомогу !!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")