Дуже милий, симпатичний, приємний вірш. Єдине, що, як на мене, не так, так це Ваше "Телесик" - "носик". Немає рими. Але Вам, Роксолано, - "5"! Бажаю успіху!
Марічко, дякую на доброму слові! Щодо Телесика- носика, то юа і сама думала вже... в мене у двох варіантах є оті рядки.Я там до Телесика пробувала дотулити ще песика, то мало б бути так: Дивись,пливе по обрію телесик. За ним женеться відьма, що аж-аж... Згострила носик, а за нею песик.: Не знаю чи буде це краще- подумаю.
Дитинством розмальовані стежинки... Задум геніальний. Ось якби ще взаємодія, а не лише паралелі (казкових героїв). Але відмінно - в будь-якому випадку.
Це моє улюблене заняття біля річки, коли загаряю - розглядати хмарки. Але здолося мені, що вірш не дуже дитячий, тобто для дітей великих. Для мого віку - саме то, тому й 5
Дякую, Світланочко, що відчули ті змаринки і спогадами поринули до берега річки.Якщо вірш не затематикою, то я зніму його з конкурсу- тут проблем немає.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")