Розписав своє життя Сумними рядками І стеріг від забуття Наче слово мами Писав його в день і в ніч Поклав у шухляді Ні не взяла того піч Не розмила радість Хто в душі не переберіг Життєві картини Тим байдужий вже поріг Неньки - України 27.07.2012р.
Мені сподобався вірш, п.Василю! Тільки одна фраза, як на мій погляд, не дуже звучить "На жаль не кожний зберіг", а якщо сказати так: Хто в душі не преберіг, як на Вашу думку?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")