А скрипка грає, Пливуть тони, Душа співає, Неначе сни, Нуртують звуки І до ікони Творця спонука Веде до скону.
А скрипка грає, Смичок танцює, Козак співає, Та ще й гарцює. Хто це сприймає, Все бачить, чує. Серце лет проймає, Музика нуртує. 21.02.2012р.
|