Ледве плента Гриць додому.Був у кума нині. Звісно випив. Йде здаватись у полон дружині. Зліва йде чорнявка класна, диво-оченята, Була б поруч моя жінка. Годі й порівняти. Справа он білява пані - пишнотіла краля, Ох, якби ж такі об'єми мала б моя Галя. Поруч досить гарна дівка із серйозним бюстом, А в моєї жінки справді з бюстом щось не густо. В тої - класна сукня-міні. В цеї- супер- ніжки. Ех, були б такі в моєї. Хоч подібні трішки. Тільки Вася на поріг. Шмигнув тихенько в двері. З кухні жінка вилітає. Злюща, як пантера: - Знов нажерся, як свиня. Ото вже маю дурня. А про діток й рідну жінку ти хоча б подумав? - Люба,- кажу, - не повіриш. Йшов оце від кума. Всю дорогу, чесне слово, лиш про тебе думав.
Розумієш,то все від Пегаса залежить. Що він там на вухо нашепоче,- те й ліплю. Є рима чи нема, головне, щоби було смішно, щоб люди животи "надривали" зі сміху. Це головний критерій!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")