Син питає ввечір маму: - Що таке той мозок? Нині вчитель наш казала: в ньому, діти, розум. Мати очі в серіал: - Та ти чого вчепився? Краще, йди он, книжку в зуби. Хоч до ранку вчися. Син питає те ж у тата. Той всміхнувсь: - Дрібниці. Вічно в тебе в голові усякі там дурниці! Той до мами знов іде. Спитаю все ж востаннє. Дуже мучить чомусь зараз кляте те питання. Мати зла як з кухні " гримне ", ніби канонада. Ледве той спитав про мозок. Сам уже не радий. - Слухай, синку, совість маєш? - та кричить сердита.- В мене іншим голова, скажу тобі, забита ...
Вечір. Син питає маму: - Що таке той мозок? Нині вчитель наш казала, - В ньому, діти, розум. Мати, очі в серіал, - Та чого вчепився? Краще книжку бери в зуби та іди учися! Те ж питає син у тата. Той всміхнувсь: - Дрібниці. Вічно в тебе в голові всякі там дурниці! Той до мами знов іде, запитать востаннє. Дуже мучить хлопця кляте оте запитання! Мати зла, як гаркне з кухні, ніби канонада, Ледве син спитав про мозок, сам уже не радий. - Слухай, хлопче, совість маєш? - гримнула сердито, В мене, сину, голова іншим геть забита!
А люди бувають розмовляють так, як у Вашому вірші , п. Вікторе.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")