Надя разом з чоловіком йшли увечір містом, Стала жінка сперечатись трохи з милим Міськом: - Знаєш, що тобі я скажу, любий чоловічок, Якось ти уже лишайся всіх шкідливих звичок. Міша щось хотів сказати.Тільки що не знає: - В кого тих поганих звичок нині та й немає. Вийшов з бару дядько лисий. Видно, що не бідний. Все при нім - годинник, мешта. В штрих костюм солідний. Міша каже: - Ось мужчина, певно, ідеальний. В нього, звісно, значно менше звичок тих поганих. Надя зирк на того оком. Раптом стала біла. Вже й забула, що сказати милому хотіла. - В нього більш шкідливих звичок! - каже Надя раптом.- Він лінивий навіть в ліжку. Ще й храпить, як трактор.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")