- Добре все ж, як вибір є.- казав Петру Данило.- Ось руки моєї доні двоє аж просило! Кликав заміж Хрящ Семен - сусід якраз навпроти. Також красень наш Іван женитись був не проти. Дід Петро йому киває: - То є добре діло! Хто ж таки її обранець? Хлопцю пощастило! - Я так , Петре, вам не скажу. Лиш не смійтесь з мене. Пощастило, певно, більше все-таки Семену. - Певно? Як то розуміти? Вибір непоганий. Річ у тім, що моя Галя вибрала Івана.
Дякую!Сюжети якось самі народжуються, нотую на роботі кілька рядків, а вночі вже "ліплю" докупи. Для мене головне,- щоби була "родзинка". І СМІШНО! Хотів тепер недавно на свято сміху до вас у Баштанку завітати, але не вийшло. Щасти!
Я ВАМ ЗАВЖДИ РАДИЙ.ДУЖЕ ДЯКУЮ! НЕХАЙ МОЇ УСМІШКИ БУДУТЬ ДЛЯ КОЖНОГО З ЧИТАЧІВ ПРОМІНЧИКОМ РАДОСТІ У ЦЬОМУ НЕ ЗАВЖДИ ВЕСЕЛОМУ ЖИТТІ! ЗАРЯДЖАЙТЕСЬ ДОБРИМ ГУМОРОМ!
Отож!Ще не відомо,кому пощастило!Як завжди,повеселили!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")