Якось Катя стріла Надю. Вчились в школі разом. Стала Катя ту питати про усе одразу: - Ти чого така бліда? Дієту держиш, бідна? - Що ти, Катю. В іншім справа. Я тепер вагітна. - Просто супер! Я вітаю! То новина класна! Хто ж буде, хлопчак чи дівка? Чи іще неясно? Першим ділом треба, Надю, добре мізкувати. Ти ще, певно, будеш думать, як мале назвати? - Хто буде і як назвати? Це вже потім, Катько. Зараз більш мене цікавить, хто можливий батько...
Для цього існує таке явище,як ДНК-експертиза.Ох,ці горе-матусі!..І якою матір'ю буде жінка,яка навіть не знає,від кого чекає дитину?Сміх крізь сльози.Але така наша реальність.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")