Сам не свій сьогодні Юра,- щось не йде наука. Ходить злий, бо нерви "з'їла" чорна цятка - муха. Тут ще й Ромко в душу лізе. Вперто, як бацила: - Ти скажи, яка ж то муха так тебе вкусила? Тут Юрко не втримавсь просто: - Вже не чую руку. Сам ніяк убить не можу кляту чорну муху. - Мухи в хаті - то дурниці - скалить зуби Ромко - Гірш, якщо в дурній голівці - мухи або бомки. - Так і є. Дурне, бо бідне. Розум де і очі? В муху досі я не вцілив. Сам "попав на гроші". - Через муху? Як так можна? - глипнув той на Юру. - Як та як! Новим планшетом "бахнув" муху здуру.
Зате "БАХ-нув" від усієї душі І ритм , Вікторе, молотовідбійний. Одним словом - класно !!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")