Прийшов веселий пізно Гриць. Червоний, наче рак: - Давай скоріше, кицю, їсти. Певно, вже пора.- А сам моргає жінці тихо - в мене є сюрприз! Вгадай скоріш, моє ти сонце, що тобі приніс. - Та скорше жаба цицьки дасть, ніж їсти дам тобі. Ти їсти хтів, як я літать. Чого ж ти в бар побіг? - А я ще, люба, після того в магазині був. Якраз колечко там купив. Тобі сказать забув. Як тільки жінка вчула це,- щелепу їй звело: - Колечко - то вже інша річ. Який ти хитрий хлоп. Ну все, Не злись. Буває часом. Винна я. Мовчу. Ходи на кухню. Вже даю тобі, Грицько, борщу. Мовчить. Хоча її "гризе": де ж гроші взяв на те? Просте колечко там чи панське? Срібне, золоте? Наївся Гриць. Вбігає та: - Ну, де воно? Неси! - А я й забув. Та он лежить... колечко ковбаси.
До написання таких вдалих гумористичних речей треба спеціального, особливого таланту. Ой, про що то я? Це ж усім відомо. Але ж хочу відзначити, що у Вас той хист - неабиякий. Класно, дуже класно!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")