Бабуся в «
Оптику» зайшла. Питає там вона:
- Які найкращі з
окуляр? Яка у них ціна?
Всміхнулась дивно
лікар їй: - У нас найкраще все.
Скажіть, що саме
треба вам. І я принесу це.
- Мені потрібно
номер три. СкажУ вам тет-а-тет.
Синок купив, але
не ті. Чомусь не той ефект.
Мені онук Мишко
сказав: купи, якщо знайдЕш.
Тепер найкращі з
окуляр,- то, ясна річ, 3D ( три
де).
|