Прийшла до мами
донька вплач: - Мені пораду дай.
Кого із хлопців
вибрать трьох? Ну просто, бач, біда.
Андрій –
хлопака хоч куди. І Гриць не промах теж.
Сусід Петро ,
хоча й не красень. Майстер - він зате.
Одного вибрать
важко все ж. Хороші всі вони.
Якби ж то знати,
як зробить? Хто ліпший буде з них?
- Не знаю -
каже мати їй – пораду дать тобі.
Колись мені одна
стара секрет відкрила свій.
Яке волосся в
нього глянь,- характер теж такий.
Якщо будЕ м’яке,
тонке. То, звісно, хлоп м’який.
Якщо ж тверде,
жорстке і сильне – хлопець, як скала.
Надійний,
значить, він, як мур. Щаслива б ти була.
- Якщо ж той, мамо, зовсім лисий. Він тоді який?
- Та може бути так і так … Хоч, певно, тип
слизький.
|