Вчора була
бабця Юля в
місті в свого
сина.
Там
зібралась при нагоді
майже вся родина.
-
Де онук мій
кращий, любий? Йди-но
до бабулі!
Мати
каже: - Зараз
прийде. Щось шукає
в ГУГЛІ.
-
Точно він у
татка вдався. –
смішно бабці Юлі –
Той
на голову свою
шукав постійно гулі…
|