Василь знайшов собі
роботу. Складно лиш одне.
Сказали: треба
добре скласти гарне резюме.
Питав увечір він
сусіда: - Дуже то складне?
А той махнув: -
Напишеш там про себе основне.
- А як то скласти резюме? Скажи, вряди-годи.
- Та що тут думать – каже той. - Учетверо
склади.
|