Мати доню із
садочка
забирає пізно.
Та жалітись мамі
стала,
як їй тяжко,
дійсно.
- Я ходити в той
садочок,
мам, не маю
сили.
Нині ось Іринка
вредна
в ніс мене
вкусила.
- Певно, ти їй
щось не дала?
Бачиш, ледь не
плаче.
- Як не дала! Я
ж не жадна.
Двічі дала
здачі.
|