Нервовий бач
сусід попавсь.
Ну просто скажу – псих.
Курити вийшов на
балкон.
А там – мої труси.
Такий підняв
відразу крик.
Хоч стій, а хоч ридай.
Носив, як
прапор, ті труси.
Аж страх, який скандал!
Прибігли люди. Я
прибіг.
Назад їх попросив.
- Ну що такого?
– кажу всім. –
Оце мої труси.
Я - Вася, зверху
ваш сусід.
Чого ж кричати так?
Причина, бачте,
тут одна.
Банальна і проста.
Сказать щось
інше я не встиг.
Всміхнувсь лише: « Ги-ги».
У ньому ж більш,
як сто кіло.
Ще й битої ваги…
Почув мене
хвилин за п’ять.
Губу
розбивши й ніс.
- Чого ж відразу
не сказав,
Що вітер їх приніс? …
|