Цілий тиждень
вдома сварки.
Навіть майже
війни.
От що значить
влаштувати
в хаті диспут
вільний.
Мова, звісно,
про відпустку.
Де провести
краще.
Тільки вибрать
щось одне нам
спільно значно
важче.
Діти хочуть десь
в Європу,
в Прагу, до
Парижу.
Жінка тільки в
Крим, на море.
Я ж лише на
лижі.
Вперлась рогом:
- Я сказала,-
море, значить, море!
Я ж їй просто
так не здамся:
- Хочу тільки в
гори!
Син і доця вже
стомились:
- Ми на все вже
згодні
Ви самі тепер
домовтесь,
Бажано сьогодні.
Врешті-решт до
компромісу
Все ж дійшли вар’яти:
- Ми - на море,
ти – із нами.
Лижі можеш
взяти.
|