Цілий вечір сварить
Тая
нині знов Івана.
Той ніяк не хоче злізти
зі свого дивана.
- Слухай, милий. Совість маєш.Ds
Прошу, чоловіче!
День і ніч лежиш на боці.
Йди роби щось
інше!
Той крізь сон: - Та ж роблю, роблю.
Ти не бачиш, Таю.
Я ж не тільки сплю на боці,-
я перевертаюсь.
|