Старший брат купив мобільник.
Хвалиться, радіє:
- В ньому знаєш
скільки функцій!
Що завгодно вміє.
Менший Кость прибіг до нього
й дуже просить брата:
- Дай мені також, Васильку,
трішки ним погратись.
Кость малий погрався трохи,
віддає байдуже:
- Досить класний. Тільки знаєш, -
Плаває не дуже.
|