Прийшла до
лікаря в обід
панянка-колобок:
- Якась
роздвоєність іде
у нас в сім’ї в обох.
Не знаю, каже,
що й робить.
Але проблема є.
Мене хвилює
більш і більш
здоров’ячко моє.
Почув це лікар,
думать став:
- Задачка
непроста.
А в чому суть?
Яка вона,
роздвоєність ота?
Зітхнула пані
важко враз:
- Сама не
розберу.
Та робить мій Василь
за двох.
А я за двох
жеру.
|