Петрик йде зі школи радий. Тут назустріч мати:
- Певно, ти оцінку гарну нині маєш мати.
Що розкажеш, синку, мамі про шкільну науку?
Той хвалиться: - Нині першим я підносив руку!
- Дивно,
дивно! Що ж питали? Чути це незвично.
- В кого, дітки, є удома інструмент музичний?
- Що ж у
нас музичне вдома? Поясни хоч трохи.
- Як то що?
Та ж суп «музичний». Той, що із гороху.
|