Татусь
і мама кажуть Славчику в обід:
-
Напевне, скоро купим братика тобі.
Скажи,
малий, чи будеш хлопцю радий ти?
Удвох
із братом, Славку, краще вам рости.
-
Аскільки важить він? – нхмурив той чоло.
-
Ну, десь вагою, певно, синку, з три кіло.
-
Маля – це ж дуже дорого тепер. Ви що?
Давай
візьмемо краще, мамо, інше щось.
Можливо,
купим ліпше ми велосипед
Або
ж хоча би цілих три кіло конфет.
|