* * *
Нова прикмета,
кажуть люди,
в нашім часі є.
-
Вже перший
результат
«пакращення»
дає.
Чим більш
мільйонів уряд
виділяє-видає, -
Тим більше
мільйонерів
в нас умить
стає.
* * *
Хтось казав про
цю прикмету
місяць тому Гнату,
Він тепер, коли «обпікся»,
точно буде знати. –
Дорогий ремонт
робити –
дуже ризиково.
Бо затоплять
вмить сусіди
вас обов’язково.
|