Їде донька з
чоловіком
на курорт уперше.
Радять всі
приватний сектор.
Жити там
дешевше.
Через день вже
дзвонить мамі
і сестричці Надьці,
Каже: - Врешті
все ж добрались.
Ми живем , як в казці!
Мати вчула це й
щебече:
- Ох! Тепер Марина
Їсть і п’є в
якімсь палаці,
наче та царівна!
От щаслива! Все
під боком!
Вищий клас комфорту!
Може, й ми
колись зберемось
на оті курорти.
Каже їй Марина:
- Мамо!
Дай сказать, будь ласка!
Тут подумать
навіть смішно.
Зовсім інша казка.
Я не те сказать
хотіла. –
Жартувати звичка.
Нас « напхали »
тут, як звірів,
в хатку -
рукавичку.
|