А може, ми самі винні. Бо батьки кажуть, що сало - то холестерин, голубці з рисом ні, бо там миш'як, часник не їж, бо запах, шкварки- то недобре і т.п. А замість здорової їжі - кола, чіпси, сухарики, гамбургери, бо то модно. Як дітей навчимо, - так і буде. ХАЙ ЖИВЕ САЛО!
Так, я з Вами погоджуюсь і проти коли, чіпсів і т.д., але де взяти здорової їжі, якщо на власному городі овочі вже не ті що були навіть 30-40 років тому, я вже не кажу 100.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")